01 december 2008

Fler nyheter

Först har vi två bilder från i fredags. Diesel och ungarna bor mestadels i den gamla stereobänken. Ibland, som på de här bilderna, i nederdelen och ibland i den med plexi täckta överdelen. Skuggan man ser i bildens överkant är från en bräda som täcker ungefär en tredjedel av bänken.
Tre bilder från söndag och bänken sedd från andra sidan. Den utgör första delen av den mur vi byggde runt madrassen. Diesel ser också ut att vilja ha något att äta.
Andra hörnet på samma kortsida. Transportburen funkar som sovplats då och då den också. Här kan man nog se konturerna av värmefilten.
Den större honan har somnat på värmefilten.
I går märkte vi att kattungarna har börjat kissa av sig själva. Det har gått åt några ombyten sängkläder och vi får antagligen tvätta i morgon också. De har fått testa låda och sand, men de är väl fortfarande aningen för små för att äta sand, så vi kör en liten övergångsperiod där.

Vi har skaffat ett golv till tak-klösträd och byggt upp det till ungefär halva höjden. Då är det fortfarande stabilt, men kattungesäkert. Förmodligen sätter vi ihop det helt vid nyår.

Ett par elementsängar har också införskaffats. Här visar Disentis hur skön den ena av dem är.