04 februari 2009

felåt felåt felåt felåt

Inga bilder på en hel månad. Och ingen text heller. *suck* Den senaste dryga veckan kan jag skylla på två saker: datorhaveri (igen) och matförgiftning. Ny dator ska inhandlas typ vilken dag som helst, men tills dess får vi hålla till godo med en laptop.

Jag (vi) ska försöka se till att lägga ut en hel del bilder under de närmaste dagarna. Vi har ju fortsatt med att ta bilder och nu är det så mycket att man nästan drar sig för att sätta sig med dem...

Tre kattungar har hunnit flytta. Först att försvinna var Tessa som åkte när hon var 12 veckor och två dagar, dvs söndagen 25:e januari. Två dagar senare var det Prinsens tur att åka tåg till Stockholm. Här kan man se en liten film med honom. På lördagen 31:e januari var det Kismets tur att flytta till sitt nya hem. Kvar hos oss i två veckor till är Minni, men sen är det dags även för henne. Och hon får flyga till sitt nya hem i Finland!

Disentis är dräktig efter sitt möte med Ethan strax före jul och den kullen beräknar vi kommer födas någon gång i slutet av februari.