05 december 2006

Klätterapan 2

Tyvärr, det finns inga bildbevis, men i dag klockan 17.35 lyckades Högertass forcera muren som håller dem instängda. Jag vet inte om han använde sig av rören till elementet för att ta sig upp. Hur som helst tog han sig upp på 39 cm avspärrning. Ja, det finns ju betydligt mer att utforska än de ungefär sex kvadrat de har att röra sig på nu.

På tal om det så har de fått flytta ut ur tvättkorgen. Det funkar bra. Diesel sitter och vakar över dem från en stol eller en pall och ser till att inget går över styr. De har fått pröva en liten kattlåda, men det var mer intressant att smaka på gruset än kissa på det. Vi tog därför snabbt bort lådan igen, för ingen är betjänt av att en eller flera kattungar äter kattsand som klumpar sig i magen. Dricker vatten gör de också, även om de får nöja sig med skål än så länge. Mamma Diesel dricker på glas.

Lucie tillägger: Klätterapor är de allihopa! Bildbevis på det finns det faktiskt.

1 Comments:

Anonymous Anonym said...

Hej, har du russians till salu? är mkt intresserad av att köpa en, helst en hona, har redan en helig birma hona, vi har stor kattvana i familjen, stort hus, stor tomt och mkt kärlek att ge. hur kontaktar man dig? denna ras är bedorande, helt underbar!

kontakta mig gärna! lill_beijer@hotmail.com

mvh/ Josefin

21:19  

Skicka en kommentar

<< Home