16 november 2008

Bilder galore

Datorn har inte riktigt velat vara med ett tag, men nu är den up and running och vi vräker på med bilder både från när Diesel fortfarande var dräktig och en hel del vi har tagit sedan dess.

Martin trodde att det var 2+2 och var riktigt nöjd och stolt när detta konfirmerades av mer vana könsbestämmare (är det ens ett ord?). De två pojkarna är till salu.

Vi börjar med sju stycken bilder från 25/10, dvs sex dagar innan ungarna föddes. Det kanske är övertydligt att skriva att Disentis ligger till vänster på de sex första korten...
En liten titt in i det som var boet i nästan två veckor. Nu bor Diesel och ungarna, precis som förra gången, i en tvättkorg.Disentis spenderade ungefär hälften av sin tid i bolådan och hälften utanför som vakt den första veckan. Därefter har det blivit lite mindre och nu när de bor lite mer inbrottssäkert så verkar hon tycka att hon för tillfället inte behövs. Dessutom får hon inte plats tillsammans med de andra. Mamma är framme och inspekterar i samband med kvällsvägningen 4 november.Ytterligare en titt in i bolådan.I den gamla bolådan fick som sagt båda plats. Disentis framme till vänster (5 november).Först att öppna åtminstone ena ögat (6 november).Disentis håller koll så att inget otäckt händer, medan Diesel väntar på att matte ska lämna tillbaka ungarna.Disentis verka tycka att det där med arbete är överskattat och att man borde spendera sin tid här hemma på annat. Eller så försöker hon lära sig lite om mattes jobb.Nån gång händer att det blir matpaus även utanför lådan efter att ungarna har vägts. Rättare sagt: försök till. Det är ju Disentis som ligger där! Så går det när man inte ser efter tillräckligt noga. Å andra sidan kan jag skylla på att jag fixade med 46 bilder...En sista titt in i papplådan. Nu bor de ståndsmässigt!Disentis verkar vilja att de där nya lekkamraterna ska leka med henne nu, nu, nu!Till slut har vi nåt man kanske kan kalla porträttfoton tagna 15/11.

I morse vägde Vänster Fram 250 gram. Tyngst av de båda tjejerna, men några gram lättare än ena pojken:Lilla tjejen Vänster Bak:Här har vi den mindre av de båda pojkarn; Höger Bak:Tyngst just nu är pojken Höger Fram (och det kanske är därför han har två kort med):

1 Comments:

Anonymous Anonym said...

Så söta och präktiga! Och vad duktig storasyrran är. Om några veckor kommer vi gärna och hälsar på!

Claes & Eva

18:20  

Skicka en kommentar

<< Home