09 februari 2009

Bilder 29 januari-1 februari

29:e januari

Två dagar tidigare, på tisdagen, flyttade Prinsen till Stockholm. Han och jag tog tåget upp. Lådan var inte alls kul, så han fick på sig sele och koppel i stället. Första timmen till Skövde låg han i mitt knä. Med jämna mellanrum sa han pip och tyckte att husse skulle stanna tåget så att vi kunde gå av. Andra timmen sov han mellan sätena, men från Katrineholm blev det lite mer fart på honom. Största delen av tredje och sista timmen spenderades på golvet. Lite sömn, desto mer spanande på förbipasserande resenärer. Sen tog vi tunnelbana upp till Söder och nya familjen. Det var lite ledsamt att lämna honom, men som tur var hade mackan jag köpt på centralen i Göteborg lett till att jag åkte på en matförgiftning, så jag orkade helt enkelt inte sakna honom så mycket...

Här relaxar Minni och Kismet.
30:e januari

Fler bilder på Minni och Kismet. Kismet är mindre och det borde därför vara hon som ligger främst, men på bild två så ligger hon till höger. Alltså är det Minni som ligger närmast kameran.

1 februari

Kismet blev hämtad dagen innan. Nu skulle hon i och för sig inte så himla långt, men det kändes ändå bra att slippa åka iväg och återvända med en tom bur.

Solen tittar fram och Diesel har hittat en varm fläck. Tror bestämt att det även fanns en dator där som kunde värma henne lite extra.
Liten close-up på Diesel.
Disentis spanar in tomaterna på köksbordet.
Minni och en skål vatten. Efter att Kismet flyttat har hon sökt vårt sällskap mer och mer, bland annat kommer hon och lägger sig hos den av oss som befinner sig i soffan. När Lucie borstar tänderna vill hon gärna vara med. Hon har också blivit duktig på att apportera.
Attackpose!
Här ser vi vad som till slut föll offer för Minnis attack.
Hon ville inte riktigt kännas vid att det var hon som hade vält ut matskålen (husse har tagit hand om väldigt många välta matskålar vid det här laget) och smet iväg.
Lite senare på dagen var det dags för mys hos mamma Diesel.