11 februari 2009

Bilder 7-10 februari

7:e februari

Nu är vi äntligen up to date! Av någon konstig anledning har Minni en ny leksak på varje bild. Trots det finns inte ett foto där favoritleksaken är med, så den får jag nog ta en separatbild på.Här verkar Diesel inspektera.
Full av bus är hon i alla fall. I dag (11/2) har hon en vecka kvar här hemma. Sen bär det av till Finland. Undrar just om hon kan förstå vad de säger där...

8:e februari

Diesel och Disentis samsas om maten, serverad på spisen av alla ställen.
Minni tar igen sig i solen. Riktigt så mycket som det kan se ut som på bilderna ligger hon inte i elementsängen. Det är bara enklast att fota henne där.
Snart får de nog inte plats tillsammans i hammocken (är det en hammock förresten?).

10:e februari

Alla försök att fotografera Disentis och hennes mage blir mer eller mindre misslyckade. Här sitter hon i soffan och även om det inte syns hur stor hon har blivit så ser man åtminstone två av spenarna.
Gjorde några experiment med stativ och längre slutartid. Det var lite trixigt att få Minni att ligga helt still och titta in i kameran, men de här två tycker jag ändå blev relativt lyckade. Om jag minns rätt så var slutartiden 0,5 sekunder, vilket i kattvärlden närmast kan beskrivas som en hel evighet.