29 mars 2009

Veckan som gått

Än så länge blir det bara en uppdatering per vecka, men jag ska försöka bättra mig. Nu blir det åtta bilder från veckan: tre från 24/3, tre från 25/3 och en vardera från 26/3 och 28/3.

I tisdags hade ungarna bara bott två dagar i sin nya låda. Honorna verkade mest hålla sig i närheten av "dörröppningen", medan pojkarna vågade sig lite längre bort.Och en bild på Disentis.
Action i lådan i onsdags.
Numera äter alla ungarna torrfoder och dricker vatten...
...men mammas är fortfarande bäst.
Torsdag. Ungarna sover av och till på madrassen utanför lådan. Mamma Disentis verkar ibland tycka att det är lite riskabelt, ibland bryr hon sig inte alls. Jaja, det finns ju inget hot mot dem ändå...
Ännu en matbild. Den här från lördag. De har också fått börja leka med lite andra saker än bara varandra och på bilden ser man en liten luden boll med nån typ av bjällra inuti. Allra mest är det faktiskt Diesel som leker med en av bollarna, men ungarna kommer säkert börja jaga runt efter dem på riktigt om bara någon dag.
Andra nyheter är att två av dem lyckats forcera sin inhägnad, så vi har förstärkt den med hjälp av en filt. Nu tar de sig inte ut! Fast om någon vecka är de ju stora nog att få springa runt i princip överallt.