27 december 2006

Uppför stolsbenen


Det är fortsatt lek, bus och stoj och ungarna utforskar allt vad de kommer åt. Igår hittade en av dem upp på en av våra köksstolar och visst blev det genast intressant för de andra att prova också. Framöver bör man alltså kolla stolen ordentligt innan man sätter sig vid köksbordet. Grå sits, grå katt, rätt så tung matte eller husse - ja, ni kan räkna ut det hela själva. Tur att soffan är vit i alla fall.
















































Vid gårdagens vägning framkom att Mascis väger 962 g, Mises 905 g och Disentis cirka 830 g. Hon står inte still så länge att man kan bli helt säker på vikten. Men det är ju inget nytt i och för sig.

Tissan och Tassarna är fortfarande mycket förtjusta i sin hemlagade torskmat, en och annan är rätt så hänsynslös i sin strävan att få äta av den direkt när den ställts fram. Om det är golvet eller ett syskon man har under sig - vad spelar det för roll?












Diesel och Disentis fick hänga med på en liten åktur och träffa en veterinär idag. De fick var sin injektion i nacken. Tissan verkar inte ha något problem med sitt öga i alla fall, även om det ser lite konstigt ut. Tassarna fick en tid för vaccination nästa fredag. Då får Diesel allt stanna hemma, för hon har varit rätt så jamig hela eftermiddagen efter bilturen.